''Ooit ben ik als 14 jarige begonnen in een dierenspeciaalzaak''

In 2013 viel ik spontaan voor een Samojeed die de winkel bezocht. De mooie ovale ogen, de brede glimlach, de mooie dikke witte vacht en het te lieve karakter. Niet veel later kwam Dexter in huis en was het een perfecte match! 3 jaar later kwam mijn 2e heer erbij, Tony, die direct een goed broertje werd voor Dexter.

Tijdens de jaren in de dierenspeciaalzaak ging ik met steeds meer realiseren dat klanten zich steeds meer met (verantwoorde) voeding ging bezig houden. Daarom dacht ik, het kan en moet anders! Het stukje speciaalzaak echt weer terug brengen, en niet alleen de grote commerciële merken verkopen. In 2015 heb ik daarom mijn baan opgezegd en ben ik vanuit huis klein begonnen en in 2017 dan een fysieke shop in Wassenaar. Niet te missen door onze toffe mural painting, gelegen op een klein industrie bedrijf, maar met openingstijden voor consumenten.

Sinds de start van mijn bedrijf ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het effect van voeding op de gezondheid van onze honden. Zo kon ik steeds meer helpen met het advies op het gebied van verschillende soorten klachten, zoals jeuk, huid/vacht, darmen etc. Tevens krijg ik steeds meer inzicht in de verschillende leveranciers en producenten op de markt. Ik streef om zo dicht mogelijk bij de bron in te kopen, en verwacht ook alle openheid en eerlijkheid over de producten die zij maken. Het is erg belangrijk om de klant ook op deze manier te informeren. Transparantie staat bij ons voorop. Daarnaast mag de prijs/kwaliteit verhouding niet ontbreken. We willen ten alle tijden eerlijk kunnen concurreren. 

Inmiddels al 5 jaar later na het openen van de fysieke shop is in 2022 de Dexter's Dogwash gerealiseerd in hetzelfde pand als de speciaalzaak. Ik merkte met het onderhouden van mijn Samojeden dat mijn eigen badkamer een ramp was...alles werd vies, en op mijn knieën soppen was toch wel pijnlijk als je lang met een vacht bezig bent. Ik wilde daarom een mooie ruimte realiseren waar mensen de hond zelfstandig kunnen wassen/trimmen. Op een goede werkhoogte met alle veiligheid. Tevens het binnen kunnen werken met verwarming, warm water en de beste trimsalonwaardige shampoos en conditioners. Zo behouden we allemaal een schone badkamer thuis, en niet te vergeten een fijne gezonde rug!

Bezoek de website van Dexter's Dogwash

Dexters Dog Wash