✓ Gratis verzending v.a. €99
✓ Ma-Vr: voor 17:00 besteld = morgen in huis (indien voorradig)
✓ Gratis Advies

Dexters Dog food

Hoi, ik ben Yvette!
Ooit ben ik begonnen op mijn 14e in een dierenspeciaalzaak en natuurlijk nooit meer de branche verlaten…

In 2013 viel ik spontaan voor een Samojeed die de winkel bezocht. De mooie ovale ogen, de brede glimlach, de mooie dikke witte vacht en het te lieve karakter. Niet veel later kwam Dexter in huis en was het een perfecte match! 3 jaar later kwam mijn 2e heer erbij, Tony, die direct een goed broertje werd voor Dexter.

In 2014 klein begonnen als zelfstandig ondernemer vanuit huis, nu in 2017 een eigen fysieke shop in Wassenaar! Niet te missen door onze toffe mural painting, gelegen op een klein industrie bedrijf, maar met openingstijden voor consumenten.

Sinds de start van mijn bedrijf ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het effect van voeding op de gezondheid van onze honden. Zo kon ik steeds meer helpen met het advies op het gebied van verschillende soorten klachten, zoals jeuk, huid/vacht, darmen etc. Tevens krijg ik steeds meer inzicht in de verschillende leveranciers en producenten op de markt. Ik streef om zo dicht mogelijk bij de bron in te kopen, en verwacht ook alle openheid en eerlijkheid over de producten die zij maken. Het is erg belangrijk om de klant ook op deze manier te informeren. Transparantie staat bij ons voorop. Daarnaast mag de prijs/kwaliteit verhouding niet ontbreken. We willen te allen tijde eerlijk kunnen concurreren.
Terug naar boven